Ana içeriğe atla

Tom Clancys Elite Squad Mobil Oyunu Ücretsiz Olarak Yayınlandı

PC oyunları ile herkesin beğenisini kazanan, şuanda dünyanın en büyük oyun firmalarından birisi olan Ubisoft, mobil oyun konusunda da ses getirecek olan yeni projesi, Tom Clancy’s Elite Squad ile karşımızda.

Ubisoft, birçok oyunu ile PC alanında neredeyse herkesin beğenisini kazanmış durumda. Özellikle hikâye tabanlı oyunlarda başarı sağlayan firma, aksiyon tabanlı oyunlar ile de mükemmel işler başarabiliyor. Hatta hem aksiyon hem hikâyeyi de birbirine çok iyi bir şekilde harmanlayan nadir oyun firmalarından bir tanesi diyebiliriz.

İşte bahsi geçen bu firma, zaten PC tarafında oldukça başarılı bir oyun olan Tom Clancy’s serisini bir de mobil olarak yorumlamak istedi. Hızlı bir şekilde başlanılan projenin zaten birkaç haftadır neredeyse her yerde reklamları gösteriliyordu. Ancak oyunun ne zaman çıkacağı ile ilgili net bilgi tabi ki hemen verilmedi. Şuanda ise oyun sürpriz bir şekilde mobil mağazalarda ücretsiz bir şekilde yayınlandı.

Tom Clancy’s Elite Squad bir mobil oyuna göre, grafikleri ile ön plana çıkmayı başarabilecek bir oyun gibi görünüyor. Tabi Ubisoft denildiği zaman, mobil bir 5v5 FPS oyunu dahi olsa işin içine hikâye girmeden olmuyor. Oyunun hikâyesine bakıldığı zaman, tüm dünyayı tehdit eden yeni bir tehlike ile karşı karşıya kalındığını görüyoruz. Oyun içerisinde birbirinden farklı birçok karakter ile kendi asker ekiplerinizi oluşturabiliyorsunuz. Oluşturmuş olduğunuz elit asker birlikleriniz ile farklı haritalarda 5v5 savaşları yönetebilecek bir komutan olarak oyunu yönetiyorsunuz. Oyunun hikâye ve oynanış bakımından üst düzey beklentiler oluşturduğunu söyleyelim.

Tom Clancy’s Elite Squad oyunu Android ve iOS mağazalarında ücretsiz bir şekilde indirilebilir durumda. Mobil mağazalarda oyun için +16 yaş kısıtlaması mevcut. Oyunun kapladığı yer ise aşağı yukarı 200 MB civarında. Eğer mobil oyunları seven biriyseniz, bu oyuna da bir bakmanızı tavsiye ediyoruz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

WeChat Pay Nedir? Artık Türkiye'de Kullanılabilecek

İlerleyen sanal dünya ile birlikte artık ödemelerimizde sanallaşma yolunda. Dünyanın en popüler sanal ödeme yöntemleri arasında yer alan "WeChat Pay" artık Türkiye'de kullanılabilecek. İlk olarak İstanbul Havalimanı'nda kullanılabilecek olan servisin detaylarını sizlerle paylaşıyoruz. Sanal ödeme sistemleri tüm dünyada gün geçtikçe yaygınlaşmaya başladı. Bu ödeme sistemleri sadece Avrupa'da değil aynı zamanda Asya ülkelerinde de oldukça yaygın bir şekilde kullanılıyor. Ancak ülkemizde bu ödeme sistemlerinin örneklerini görmek şuan için pek mümkün değil. 😕 Durum böyle olunca dünya çapında sıklıkla kullanılan sistemler için Türkiye çok güzel bir pazar haline geliyor. Bu pazarı WeChat ilk değerlendirmek isteyenlerden gibi görünüyor.

Windows 10'da Microsoft Defender "Kayıt Defteri" ile Kapatılmayacak

Windows 10 kullanıcıları, artık Microsoft Defender uygulamasını "Kayıf Defteri" üzerinden kapatamayacaklar. Ancak bu güvenlik yazılımını kullanmak istemeyen ve kapatmak isteyen kullanıcılar için yine de bir çözüm mevcut.  Windows Defender, 2012 yılında Microsoft tarafından geliştirilen ve Windows işletim sistemi kullanan bilgisayarları güvenlik açısından korumayı amaçlayan bir programdır. Windows Defender (diğer adıyla Microsoft Defender) bilgisayarlara ön yüklü olarak gelmektedir. Ayrıca kullanıcılar ekstra bir lisans ücreti ödemeden ücretsiz bir şekilde bu programdan faydalanabilmektedir. 

Akıllı Telefonları Nasıl Dezenfekte Etmeliyiz? Samsung Rehberi

Akıllı Telefonlar Nasıl Dezenfekte Edilir? Korona virüsten korunmak amacıyla birçok önlemin alındığı şu günlerde akıllı telefonların dezenfekte edilmesi de oldukça önem arz ediyor. Bu konudaki hassasiyeti fark eden Samsung, akıllı telefonların nasıl temizlenmesi gerektiğiyle ilgili basit ama etkili bir rehber hazırladı. Korona salgınının olduğu şu günlerde, virüse hayatımızın her alanında karşılaşabiliyoruz. İnsanlar bu anlamda artık birçok önlem alıyor ve bu önleleri yaşantılarının bir parçası haline getiriyor. Özellikle el ve kıyafet hijyeni konusunda neredeyse herkes büyük bir hassasiyet gösterir oldu. Ancak gözden kaçırdığımız bazı alanlar elbette oluyor. Bu alanlardan bir tanesi de çoğu zaman akıllı telefonlar oluyor.