Ana içeriğe atla

Atiye 2. Sezon ile İlgili Fotoğraflar Paylaşıldı

Beğenilen NetFlix dizisi Atiye'nin 2. Sezonuyla ilgili fotoğraflar paylaşıldı. Aynı zamanda NetFlix, Atiye'nin yeni sezonunda neler bekleneceğine dair bazı açıklamalarda da bulundu.

Bilindiği üzere NetFlix, bu yıl içerisinde Türkiye'de çekim yapılan orjinal dizi serileriyle ilgili çalışmalarını arttırdı. Atiye ise NetFlix'in Türkiye'deki ikinci orjinal dizi serisi olarak kullanıcılar ile buluştu. Diziyi Türkiye'de bazı kullanıcılar oldukça beğenirken, bazı kullanıcılar ise hiç seyretmemeyi tercih ettim. Seyretmemeyi tercih eden kullanıcılardan birisi de benim. 😁 Ancak yine de sizin için Atiye ikinci sezon ile ilgili bazı açıklamalar yapma gereği duydum. 

Atiye 2. Sezın Yayın Tarihi Duyurusu

NetFlix'in ilk Türk dizisi olarak çekimleri tamamlanan ve son sezonu da yayınlanan Hakan:Muhafız'dan sonra şimdi de Atiye ile ilgili çalışmaların sürdüğüyle ilgili bilgiler aldık. Bundan üç gün önce verilen bilgilere göre Atiye 2. Sezonun yayın tarihi 10 Eylül olarak açıklandı. Aynı zamanda ikinci sezon ile ilgili bir tanıtım videosu da yayınlanarak, dizinin takipçilerine küçük bir jest yapıldı. 

Atiye 2.Sezondan İlk Fotoğraflar

Atiye'nin yeni sezon tanıtım videosunun ardından, şimdide yeni sezon ile ilgili bazı fotoğraflar yayınlandı. Dizinin konusunu bilmeyenler için fotoğraflara aval aval bakmamak adına küçük bir açıklama yapayım. Atiye karakterini dizide Beren Saat canlandırıyor. Atiye küçüklüğünden beri mistik bir şekli çiziyor ve birgün bu şeklin çok eski tarihlere dayanan Göbeklitepe'de yer aldığını öğrenince bu işin peşini bırakmıyor.  Dizinin ana konusunun etrafında ise birçok yan olaylar gerçekleşiyor. Şuan yazınca bir seyredesim geldi yalan yok. 😁

 

NetFlix, dizinin yeni sezonu ile ilgili bazı fotoğrafları paylaşırken, aynı zamanda yeni sezonda Atiye'nin kapılıp gideceği hikaye ile ilgili bazı bilgilere de yer veren bir açıklamada bulundu. Ancak dizinin hayranlarına küçük bir uyarıda bulunmak istiyorum. Eğer yeni sezonu, ilk sezondan edindiğiniz bilgiler ile seyretmek istiyorsanız bu açıklamayı kesinlikle okumanızı tavsiye etmiyorum. Spoiler tarzı bir açıklama olabilir ona göre❗Merakına yeni düşen dizi severler için ise NetFlix'in yeni sezon ile ilgili yaptığı açıklama şu şekilde; 

Tüm gerçekleriyle yüzleşip, kendini kabul etmeyi öğrenen Atiye; istediği her şeyin mümkün olabileceğini ve insanın gücünün sınırsızlığını gördükten sonra, ölen kardeşi Cansu'yu geri istemiştir. Göbeklitepe'deki boyut kapısından geçerek, kardeşinin hayatta olduğu bir olasılığa gider. Ancak bu olasılıkta hiç bir şey, alıştığı ve bildiği gibi değildir. Tanıdığı kimse Atiye'yi tanımamaktadır. Çünkü kardeşinin hala sağ olduğu bu yerde, Atiye ve hatta geldiği kapı olan Göbeklitepe hiç var olmamıştır...

Daha önce kendi yoluna yürüyen Atiye, bu kez başkaları ve toplum için hareket etmeyi öğreniyor. Bu seferki, onun kahramanlığının aşka ve insanlığa adanma hikayesi…


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

WeChat Pay Nedir? Artık Türkiye'de Kullanılabilecek

İlerleyen sanal dünya ile birlikte artık ödemelerimizde sanallaşma yolunda. Dünyanın en popüler sanal ödeme yöntemleri arasında yer alan "WeChat Pay" artık Türkiye'de kullanılabilecek. İlk olarak İstanbul Havalimanı'nda kullanılabilecek olan servisin detaylarını sizlerle paylaşıyoruz. Sanal ödeme sistemleri tüm dünyada gün geçtikçe yaygınlaşmaya başladı. Bu ödeme sistemleri sadece Avrupa'da değil aynı zamanda Asya ülkelerinde de oldukça yaygın bir şekilde kullanılıyor. Ancak ülkemizde bu ödeme sistemlerinin örneklerini görmek şuan için pek mümkün değil. 😕 Durum böyle olunca dünya çapında sıklıkla kullanılan sistemler için Türkiye çok güzel bir pazar haline geliyor. Bu pazarı WeChat ilk değerlendirmek isteyenlerden gibi görünüyor.

Windows 10'da Microsoft Defender "Kayıt Defteri" ile Kapatılmayacak

Windows 10 kullanıcıları, artık Microsoft Defender uygulamasını "Kayıf Defteri" üzerinden kapatamayacaklar. Ancak bu güvenlik yazılımını kullanmak istemeyen ve kapatmak isteyen kullanıcılar için yine de bir çözüm mevcut.  Windows Defender, 2012 yılında Microsoft tarafından geliştirilen ve Windows işletim sistemi kullanan bilgisayarları güvenlik açısından korumayı amaçlayan bir programdır. Windows Defender (diğer adıyla Microsoft Defender) bilgisayarlara ön yüklü olarak gelmektedir. Ayrıca kullanıcılar ekstra bir lisans ücreti ödemeden ücretsiz bir şekilde bu programdan faydalanabilmektedir. 

Akıllı Telefonları Nasıl Dezenfekte Etmeliyiz? Samsung Rehberi

Akıllı Telefonlar Nasıl Dezenfekte Edilir? Korona virüsten korunmak amacıyla birçok önlemin alındığı şu günlerde akıllı telefonların dezenfekte edilmesi de oldukça önem arz ediyor. Bu konudaki hassasiyeti fark eden Samsung, akıllı telefonların nasıl temizlenmesi gerektiğiyle ilgili basit ama etkili bir rehber hazırladı. Korona salgınının olduğu şu günlerde, virüse hayatımızın her alanında karşılaşabiliyoruz. İnsanlar bu anlamda artık birçok önlem alıyor ve bu önleleri yaşantılarının bir parçası haline getiriyor. Özellikle el ve kıyafet hijyeni konusunda neredeyse herkes büyük bir hassasiyet gösterir oldu. Ancak gözden kaçırdığımız bazı alanlar elbette oluyor. Bu alanlardan bir tanesi de çoğu zaman akıllı telefonlar oluyor.