Ana içeriğe atla

NetFlix Resident Evil Dizisini Duyurdu

Çevrimiçi dizi ve film yayınlama platformu olan NetFlix, yeni projesi olan Resident Evil'i resmi olarak duyurdu. NetFlix bu hamlesiyle herkesi heyecanlandırdı ve bende dahil olmak üzere birçok kişi dizinin ne zaman çıkacağı konusunda düşüncelere daldık. NetFlix, dizi hakkında bazı açıklamalarda bulundu ancak dizinin ne zaman yayınlanacağıyla ilgili henüz bir bilgi mevcut değil.

NetFlix bilindiği üzere son zamanlarda bazı tartışmalara söz konusu oldu. Özellikle son zamanlarda bazı film projelerinde pedofili çağrışımı yorumlanması, sadece ülkemizde değil tüm dünyada ses getirdi. Ancak buna rağmen internet üzerinden yayın yapan, alanındaki en iyi markanın NetFlix olduğunu hepimiz biliyoruz. NetFlix ise bu ünvanı korumak amacıyla yeni projelere başladı bile. Özellikle ben ve benim gibi zombi temalarını seven kişileri sevindirecek yeni bir proje yolda. 😀

Yeni proje, özellikle video oyun dünyasında ses getiren ve sonrasında seri film olarak çekilen Resident Evil olacak. Konuyla ilgili yapılan açıklamalarda Resident Evil'in mükemmel bir hikâyeye sahip olduğunun altı çiziliyor. Bu senaryoyu NetFlix kullanıcılarına açmak ise heyecan verici bir fikir olarak belirtiliyor. Özellikle oyunu bilen kişilerin sırf bu yapım için NetFlix ailesine katılabilecekleri dahi söyleniyor ki bu durumda bende hesabım olmasa sırf bunun için üye olunur derim. 😂Ancak oyunu ve hikâyeyi bilmeyen kişilerin de bu yapımı oldukça beğeneceği vurgulanıyor. 

NetFlix'den Meraklandıran Paylaşım


NetFlix yetkilileri diziyle ilgili bazı heyecan verici detaylar verdileri. Anladığım kadarıyla dizimiz iki farklı zaman diliminde geçecek. Öncelikli olarak Jade ve Billie Wesker isimli karakterlerin "New Racoon City" isimli şehirde geçen çocukluklarını göreceğiz. Çocukların bu şehrin aslında göründüğünden çok farklı olduğunu ve babalarının bazı sırları gizlediğini öğrenmesi ise fazla zaman almayacak. İkinci zaman diliminde ise karakterlerin 30 yaşındaki hallerini göreceğiz. Bu zaman diliminde ise tahmin edeceğiniz üzere "T virüsü" iyice yayılmış olacak ve dünya üzerinde sadece 15 milyon insanın kalmış olduğunu göreceğiz. İşte burada karakterimizin virüs ile mücadelesini seyretmeye doyum olmayacak. 😄

NetFlix tarafından verilen bilgiler bu şekilde. Dizinin ne zaman çıkacağı henüz bilinmiyor. Ancak dizinin ilk sezonunun 1 saatlik 8 bölümden oluşacağı bilinenler arasında. İlerleyen günlerde NetFlix'in konuyla ilgili çok daha fazla bilgiyi bizlere vermesini bekliyorum. Tabi bu bilgiler benden de sizlere aktarılmaya devam edilecek. 😅

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

WeChat Pay Nedir? Artık Türkiye'de Kullanılabilecek

İlerleyen sanal dünya ile birlikte artık ödemelerimizde sanallaşma yolunda. Dünyanın en popüler sanal ödeme yöntemleri arasında yer alan "WeChat Pay" artık Türkiye'de kullanılabilecek. İlk olarak İstanbul Havalimanı'nda kullanılabilecek olan servisin detaylarını sizlerle paylaşıyoruz. Sanal ödeme sistemleri tüm dünyada gün geçtikçe yaygınlaşmaya başladı. Bu ödeme sistemleri sadece Avrupa'da değil aynı zamanda Asya ülkelerinde de oldukça yaygın bir şekilde kullanılıyor. Ancak ülkemizde bu ödeme sistemlerinin örneklerini görmek şuan için pek mümkün değil. 😕 Durum böyle olunca dünya çapında sıklıkla kullanılan sistemler için Türkiye çok güzel bir pazar haline geliyor. Bu pazarı WeChat ilk değerlendirmek isteyenlerden gibi görünüyor.

Windows 10'da Microsoft Defender "Kayıt Defteri" ile Kapatılmayacak

Windows 10 kullanıcıları, artık Microsoft Defender uygulamasını "Kayıf Defteri" üzerinden kapatamayacaklar. Ancak bu güvenlik yazılımını kullanmak istemeyen ve kapatmak isteyen kullanıcılar için yine de bir çözüm mevcut.  Windows Defender, 2012 yılında Microsoft tarafından geliştirilen ve Windows işletim sistemi kullanan bilgisayarları güvenlik açısından korumayı amaçlayan bir programdır. Windows Defender (diğer adıyla Microsoft Defender) bilgisayarlara ön yüklü olarak gelmektedir. Ayrıca kullanıcılar ekstra bir lisans ücreti ödemeden ücretsiz bir şekilde bu programdan faydalanabilmektedir. 

Akıllı Telefonları Nasıl Dezenfekte Etmeliyiz? Samsung Rehberi

Akıllı Telefonlar Nasıl Dezenfekte Edilir? Korona virüsten korunmak amacıyla birçok önlemin alındığı şu günlerde akıllı telefonların dezenfekte edilmesi de oldukça önem arz ediyor. Bu konudaki hassasiyeti fark eden Samsung, akıllı telefonların nasıl temizlenmesi gerektiğiyle ilgili basit ama etkili bir rehber hazırladı. Korona salgınının olduğu şu günlerde, virüse hayatımızın her alanında karşılaşabiliyoruz. İnsanlar bu anlamda artık birçok önlem alıyor ve bu önleleri yaşantılarının bir parçası haline getiriyor. Özellikle el ve kıyafet hijyeni konusunda neredeyse herkes büyük bir hassasiyet gösterir oldu. Ancak gözden kaçırdığımız bazı alanlar elbette oluyor. Bu alanlardan bir tanesi de çoğu zaman akıllı telefonlar oluyor.