Ana içeriğe atla

Call Of Duty'nin Yeni Oyun Tanıtımı Yayınlandı

 

Sevilen oyun serileri bulunan Activison, Call Of Duty'nin resmi YouTube hesabında bir tanıtım videosu yayınladı. Yayınlanan bu tanıtım videosunda, yeni bir Call Of Duty oyunu ile ilgili bazı bilgilere yer veriliyor. Videoya bakılırsa yeni oyun Amerika ve Rusya arasında geçen gerçek olayları konu alacak. 

FPS oyun denildiği zaman akla ilk gelen serilerden birisi olan Call Of Duty'nin yapımcı firması Activison, daha önce yaptığı açıklamalarda her yıl yeni bir oyun tanıtımı yapacaklarını duyurmuştu. Modern Wafare oyunundan sonra gelen bu açıklama ile COD (Call Of Duty) severler oldukça heyecanlanmıştı. 

Activision'un yaptığı açıklamalardan sonra yayınlanan COD: Warzone isimli oyun ise 75 milyondan fazla kayıtlı oyuncu hesabı ile rekora doğru yol aldı. Tabi oyunun bu kadar yayılmasında ücretsiz ve son zamanların popüler akımı Battle Royale tarzında olmasının payı büyük. Son günlerde ise şirketin yeni oyunu ile ilgili bazı bilgiler geliyor. Bu konuyla ilgili bir tanıtım videosu yayınlandı bile. 

Tanıtım Videosunun Sunduğu Bazı Detaylar

Activision tarafından yayınlanan tanıtım videosu, yeni oyun ile ilgili bazı detaylar içeriyor. Mesela yeni oyun Amerika ve Rusya arasında geçmişte yer alan olayları konu alacak. Şirket tarafından paylaşılan videonun başlığı "Geçmişini Bil" olarak atılmış. Video seyredildiğinde oyun hakkında bazı durumlara açıklık getirilebiliyor. Ancak insanın aklında bazı soru işaretleri de oluşuyor. 🤔 Haydi hep birlikte bu deyaylara biraz yakından göz atalım.

 Video seyredildiğinde görülüyor ki oyunun ismi Call of Duty: Black Ops Cold War olacak. Burada "Cold War" ibaresine dikkat etmek gerekiyor. Bu durum bizlere "Soğuk Savaş" dönemlerini anımsatıyor. Zaten videoda yapılan birçok vurgu ile de anlıyoruz ki oyunumuz, ABD ve Rusya arasında geçen olayları konu alacak. 

Tanıtım videosu eski bir KGB ajanının gerçek bir röpörtajı ile başlıyor. Ara kısımlarda yer alan yazılarda ise bizlere "Perseus" adlı bir ajandan bahsediliyor. Bu casusun Rusya için çalıştığı ve ABD'yi yıkmayı hedefleyen bazı görevlerinin bulunduğundan bahsediliyor. 

Videoda gerçek olaylardan bahsedilmesi, oyunun da bu olaylardan esinlendiği tahminin yapılmasına sebep oluyor. Yalnız ortada bir karışıklık var. Yazılarda bahsedilen Perseus kod adlı ajan, gerçekte Soğuk Savaş döneminde değil de İkinci Dünya Savaşı'nda yer alıyor. Hatta bu kod adı bazı CIA kayıtlarında da geçiyor. Bu yüzden hikaye ile ilgili kafa karıştırıcı bir durum söz konusu. Henüz bu konuyla ilgili bir çözüme kavuşmuş değiliz.


Tanıtım videosunda 26 Ağustos tarihinde yeni oyun ilgili tüm detayların verileceğinden söz ediliyor. Yani belirtilen günde Activision tarafından oyunun ne zaman çıkacağı ve hikaye ile ilgili kafalarda oluşan soru işaretleri de giderilecek. Oyun dünyası şuanda sabırsızlıkla bu tarihi bekliyor. 😀

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

WeChat Pay Nedir? Artık Türkiye'de Kullanılabilecek

İlerleyen sanal dünya ile birlikte artık ödemelerimizde sanallaşma yolunda. Dünyanın en popüler sanal ödeme yöntemleri arasında yer alan "WeChat Pay" artık Türkiye'de kullanılabilecek. İlk olarak İstanbul Havalimanı'nda kullanılabilecek olan servisin detaylarını sizlerle paylaşıyoruz. Sanal ödeme sistemleri tüm dünyada gün geçtikçe yaygınlaşmaya başladı. Bu ödeme sistemleri sadece Avrupa'da değil aynı zamanda Asya ülkelerinde de oldukça yaygın bir şekilde kullanılıyor. Ancak ülkemizde bu ödeme sistemlerinin örneklerini görmek şuan için pek mümkün değil. 😕 Durum böyle olunca dünya çapında sıklıkla kullanılan sistemler için Türkiye çok güzel bir pazar haline geliyor. Bu pazarı WeChat ilk değerlendirmek isteyenlerden gibi görünüyor.

Windows 10'da Microsoft Defender "Kayıt Defteri" ile Kapatılmayacak

Windows 10 kullanıcıları, artık Microsoft Defender uygulamasını "Kayıf Defteri" üzerinden kapatamayacaklar. Ancak bu güvenlik yazılımını kullanmak istemeyen ve kapatmak isteyen kullanıcılar için yine de bir çözüm mevcut.  Windows Defender, 2012 yılında Microsoft tarafından geliştirilen ve Windows işletim sistemi kullanan bilgisayarları güvenlik açısından korumayı amaçlayan bir programdır. Windows Defender (diğer adıyla Microsoft Defender) bilgisayarlara ön yüklü olarak gelmektedir. Ayrıca kullanıcılar ekstra bir lisans ücreti ödemeden ücretsiz bir şekilde bu programdan faydalanabilmektedir. 

Akıllı Telefonları Nasıl Dezenfekte Etmeliyiz? Samsung Rehberi

Akıllı Telefonlar Nasıl Dezenfekte Edilir? Korona virüsten korunmak amacıyla birçok önlemin alındığı şu günlerde akıllı telefonların dezenfekte edilmesi de oldukça önem arz ediyor. Bu konudaki hassasiyeti fark eden Samsung, akıllı telefonların nasıl temizlenmesi gerektiğiyle ilgili basit ama etkili bir rehber hazırladı. Korona salgınının olduğu şu günlerde, virüse hayatımızın her alanında karşılaşabiliyoruz. İnsanlar bu anlamda artık birçok önlem alıyor ve bu önleleri yaşantılarının bir parçası haline getiriyor. Özellikle el ve kıyafet hijyeni konusunda neredeyse herkes büyük bir hassasiyet gösterir oldu. Ancak gözden kaçırdığımız bazı alanlar elbette oluyor. Bu alanlardan bir tanesi de çoğu zaman akıllı telefonlar oluyor.