Ana içeriğe atla

NetFlix, The Witcher: Blood Origin'i Duyurdu


Yabancı diziler arasında oldukça ses getiren Netflix'in The Witcher serisine yeni bir solukla devam edilecek. NetFlix tarafından verilen bilgiye göre The Witcher dünyasının 1200 yıl öncesine dayanacak olan The Witcher: Blood Origin isimli bir seri gelecek. Yeni seri The Witcher'ın kitaplarının yazarı tarafından onaylı olacak.

The Witcher, NetFlix tarafından ilk sezonu yayınlandıktan sonra oldukça popüler bir dizi haline gelmişti. Tüm dünya tarafından bir solukta seyredilen dizinin yeni sezonu ise pek çok kişi tarafından bekleniyordu. (Ben de dahil olmak üzere 😌) Tabi izlenme sayısı böyle olunca NetFlix tarafından hamle yapılması fazla gecikmedi. Yeni duyurulan seri ile The Witcher dünyasının kökenine, 1200 yıl öncesine dayanılan zamana inilecek.
 The Witcher'ın ilk sezonundan sonra bekleyişe geçtiğimiz şu günlerde bu haber hepimizin yüzünü güldürdü doğrusu. 😁 Ancak dizi hakkında oyuncu kadrosu ve ne zaman yayınlanacağı konusunda en ufak bir ayrıntı dahi henüz verilmedi.

The Witcher'ın Kökenine Doğru Bir Macera

Dizi hakkında bilinenler arasında en çok dikkat eden konu, tabi ki dizinin ilk witcher konusuna değinecek olması. İlk sezonun sonrasında 1200 yıllık bir zaman yolculuğu yapılacak olması ise hepimimizi heyecanlandırıyor. Mini dizi de witcher ırkının nasıl oluştuğu ve ilk withcera değinilmesi bekleniyor. Aynı zamanda canavarların, elflerin ve insanların arasındaki ilişkiye de bu dizi sayesinde ışık tutulacak.

NetFlix tarafından verilen bilgilere göre The Witcher: Blood Origin mini dizisi İngiltere'de çekilecek. Senarist koltuğuna ise orjinal dizinin senaristi olan Lauren Schmidt Hissrich ve Declan Barra beraber oturacaklar. Aynı zamanda dizinin uyarlandığı The Witcher kitap serisinin yazarı olan Andrzej Sapkowski ise dizinin kreatif danışmanlığını yapacak.

NetFlix, The Witcher: Blood Origin ile birlikte orjinal kitap serisinin yazarı ve sağlam senarist kadrosu ile karşımıza mini bir dizi çıkartacak. Bu durum açıkçası beni oldukça heyecanlandırıyor. 😊 Dizinin senaristinin verdiği bilgiye göre mini dizi de ilk Witcher'ın tarihi ve çöküş öncesinde elf ırkının anlatılacağı belirtiliyor. Aynı zamanda belli olan bir diğer bilgi ise mini dizinin sadece 6 bölüm olacağı. Açıkçası biraz daha fazla bölüm olsaydı fena olmazdı 😕 ama senaryonun bu şekilde de oldukça iyi bir şekilde bizlere aktarılacağından ve oldukça zevkli bir sunum hazırlanacağından kuşkum yok doğrusu. 👌

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

WeChat Pay Nedir? Artık Türkiye'de Kullanılabilecek

İlerleyen sanal dünya ile birlikte artık ödemelerimizde sanallaşma yolunda. Dünyanın en popüler sanal ödeme yöntemleri arasında yer alan "WeChat Pay" artık Türkiye'de kullanılabilecek. İlk olarak İstanbul Havalimanı'nda kullanılabilecek olan servisin detaylarını sizlerle paylaşıyoruz. Sanal ödeme sistemleri tüm dünyada gün geçtikçe yaygınlaşmaya başladı. Bu ödeme sistemleri sadece Avrupa'da değil aynı zamanda Asya ülkelerinde de oldukça yaygın bir şekilde kullanılıyor. Ancak ülkemizde bu ödeme sistemlerinin örneklerini görmek şuan için pek mümkün değil. 😕 Durum böyle olunca dünya çapında sıklıkla kullanılan sistemler için Türkiye çok güzel bir pazar haline geliyor. Bu pazarı WeChat ilk değerlendirmek isteyenlerden gibi görünüyor.

Windows 10'da Microsoft Defender "Kayıt Defteri" ile Kapatılmayacak

Windows 10 kullanıcıları, artık Microsoft Defender uygulamasını "Kayıf Defteri" üzerinden kapatamayacaklar. Ancak bu güvenlik yazılımını kullanmak istemeyen ve kapatmak isteyen kullanıcılar için yine de bir çözüm mevcut.  Windows Defender, 2012 yılında Microsoft tarafından geliştirilen ve Windows işletim sistemi kullanan bilgisayarları güvenlik açısından korumayı amaçlayan bir programdır. Windows Defender (diğer adıyla Microsoft Defender) bilgisayarlara ön yüklü olarak gelmektedir. Ayrıca kullanıcılar ekstra bir lisans ücreti ödemeden ücretsiz bir şekilde bu programdan faydalanabilmektedir. 

Akıllı Telefonları Nasıl Dezenfekte Etmeliyiz? Samsung Rehberi

Akıllı Telefonlar Nasıl Dezenfekte Edilir? Korona virüsten korunmak amacıyla birçok önlemin alındığı şu günlerde akıllı telefonların dezenfekte edilmesi de oldukça önem arz ediyor. Bu konudaki hassasiyeti fark eden Samsung, akıllı telefonların nasıl temizlenmesi gerektiğiyle ilgili basit ama etkili bir rehber hazırladı. Korona salgınının olduğu şu günlerde, virüse hayatımızın her alanında karşılaşabiliyoruz. İnsanlar bu anlamda artık birçok önlem alıyor ve bu önleleri yaşantılarının bir parçası haline getiriyor. Özellikle el ve kıyafet hijyeni konusunda neredeyse herkes büyük bir hassasiyet gösterir oldu. Ancak gözden kaçırdığımız bazı alanlar elbette oluyor. Bu alanlardan bir tanesi de çoğu zaman akıllı telefonlar oluyor.