Ana içeriğe atla

Halloween Kills Filminin Tanıtım Videosu Yayınlandı


Halloween Kills, 2020 senesinin merakla beklenen gerilim filmlerindne bir tanesiydi. Filmin yapımcı şirketi olan Universal, filmin vizyon tarihinin içinde bulunduğumuz şartlar dolayısıyla ertelendiğini belirtti. Aynı zamanda film ile ilgili bir tanıtım videosu da yayınlandı.

David Gordan Green imzasını taşıyan ve iki yıl önce gösterime giren Halloween, Hollywood standartlarına göre oldukça düşük bir bütçe ile çekilmesine rağmen 255 milyon dolar hasılat elde etmesiyle büyük bir şaşkınlık yaratmıştı.
Yapımcı şirket Universal, beklentilerin çok çok üstünde hasılat elde eden bu filmin devam filmini Halloween Kills ismiyle bu senenin sonlarında vizyona sokmayı planlıyordu. Ancak son yapılan açıklamalarda filmin bir yıl ertelenerek 15 Ekim 2021 tarihinde yayınlanacağı bilgisi verildi.

Tabi film tutunca, devam filmi konusunda bonkör davranıldı.😅 Filmin üçüncü filmi Halloween Ends içinde tabi erteleme yapıldı. Yine aynı şekilde bir yıl ertelenen üçüncü filmin yayın tarihi ise 14 Ekim 2020'ye ertelendi.

Universal tarafından yapılan açıklamanın yanında bir de tanıtım filminin gelmesi, en azından üzüntüleri alacak şekilde bir kral hareket olarak yorumluyorum. 👍 Tabi tanıtım filmini seyrettiğimizde de devam filminin, ilk film kadar başarılı olduğu ve seyredenleri gerim gerim gereceğini görebiliyoruz. 😱

Halloween Kills Tanıtım Filmi - Fragman

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

WeChat Pay Nedir? Artık Türkiye'de Kullanılabilecek

İlerleyen sanal dünya ile birlikte artık ödemelerimizde sanallaşma yolunda. Dünyanın en popüler sanal ödeme yöntemleri arasında yer alan "WeChat Pay" artık Türkiye'de kullanılabilecek. İlk olarak İstanbul Havalimanı'nda kullanılabilecek olan servisin detaylarını sizlerle paylaşıyoruz. Sanal ödeme sistemleri tüm dünyada gün geçtikçe yaygınlaşmaya başladı. Bu ödeme sistemleri sadece Avrupa'da değil aynı zamanda Asya ülkelerinde de oldukça yaygın bir şekilde kullanılıyor. Ancak ülkemizde bu ödeme sistemlerinin örneklerini görmek şuan için pek mümkün değil. 😕 Durum böyle olunca dünya çapında sıklıkla kullanılan sistemler için Türkiye çok güzel bir pazar haline geliyor. Bu pazarı WeChat ilk değerlendirmek isteyenlerden gibi görünüyor.

Windows 10'da Microsoft Defender "Kayıt Defteri" ile Kapatılmayacak

Windows 10 kullanıcıları, artık Microsoft Defender uygulamasını "Kayıf Defteri" üzerinden kapatamayacaklar. Ancak bu güvenlik yazılımını kullanmak istemeyen ve kapatmak isteyen kullanıcılar için yine de bir çözüm mevcut.  Windows Defender, 2012 yılında Microsoft tarafından geliştirilen ve Windows işletim sistemi kullanan bilgisayarları güvenlik açısından korumayı amaçlayan bir programdır. Windows Defender (diğer adıyla Microsoft Defender) bilgisayarlara ön yüklü olarak gelmektedir. Ayrıca kullanıcılar ekstra bir lisans ücreti ödemeden ücretsiz bir şekilde bu programdan faydalanabilmektedir. 

Akıllı Telefonları Nasıl Dezenfekte Etmeliyiz? Samsung Rehberi

Akıllı Telefonlar Nasıl Dezenfekte Edilir? Korona virüsten korunmak amacıyla birçok önlemin alındığı şu günlerde akıllı telefonların dezenfekte edilmesi de oldukça önem arz ediyor. Bu konudaki hassasiyeti fark eden Samsung, akıllı telefonların nasıl temizlenmesi gerektiğiyle ilgili basit ama etkili bir rehber hazırladı. Korona salgınının olduğu şu günlerde, virüse hayatımızın her alanında karşılaşabiliyoruz. İnsanlar bu anlamda artık birçok önlem alıyor ve bu önleleri yaşantılarının bir parçası haline getiriyor. Özellikle el ve kıyafet hijyeni konusunda neredeyse herkes büyük bir hassasiyet gösterir oldu. Ancak gözden kaçırdığımız bazı alanlar elbette oluyor. Bu alanlardan bir tanesi de çoğu zaman akıllı telefonlar oluyor.