Ana içeriğe atla

Xiaomi, Yeni Mi Power Bank 3’ü Tanıttı

Xiaomi, geçtiğimiz yıl piyasaya giren ve ciddi talep gören hızlı şarj destekli Power Bank 3 modelinin 30.000 mAh kapasiteye sahip olan modelini tanıttı. Yeni model çok yakında piyasaya girecek.

Çinli teknoloji firması Xiaomi, geçen yıl piyasaya giren powerbank ürünü ile dikkatleri üzerine toplamayı başarmıştı. Şirket, geçtiğimiz yıl “Mi Power Bank 3” ismiyle 50 W hızlı şarj desteği ile rakiplerinin bir adım önüne geçmeyi başarmıştı. Şimdi ise tutulan ürünün yeni bir modelini tanıttı. Yeni model birçok açıdan eski model ile benzerlik taşıyor olsa da bazı önemli alanlarda farklılıkları bulunuyor. Bu yazımızda yeni Mi Power Bank 3 modelini detaylı bir şekilde inceleyeceğiz.

Mi Power Bank 3 30.000 mAh Kapasiteye Sahip

Yeni model taşınabilir bataryanın en büyük farklılığı kapasite konusunda oluyor. Geçen yıl çıkan model 20.000 mAh kapasiteye sahipken, bu sene piyasaya sürülecek olan yeni model tam 30.000 mAh kapasiteye sahip olacak.

Bilindiği üzere taşınabilir bataryaların (Power Bank) kapasitesi arttıkça, fiziksel olarak kapladığı alanlar da elbette artıyor. Bu yüzden yeni model biraz daha iri bir yapıya sahip olacak. Tabi bu durum diğer tüm markalarda da neredeyse aynı olduğundan, kullanıcı tercihine göre fazla kapasite istendiğinde göze alınabilecek bir özellik oluyor.

Yeni modeli eskisinden ayıran bir diğer özellik ise hızlı şarj konusunda oluyor. Geçen sene piyasaya sürülmüş olan eski sürüm 50 W hızlı şarj desteği sunarken, bu sene piyasaya girecek olan yeni model batarya 18 W hızlı şarj desteğine sahip olacak. Ancak bu durum son kullanıcı açısından o kadarda büyük bir fark yaratmayacaktır.

Xiaomi yeni yüksek kapasiteli taşınabilir bataryası konusunda oldukça iddialı açıklamalarda bulunuyor. Yeni Xiaomi Power Bank 3 ile Redmi K30 Pro gibi bir telefon 4,5 kere şarj edilebilirken, daha yeni piyasaya giren yeni iPhone SE modeli ise 10,5 kere tam bir şekilde şarj edilebiliyor. Ürünün üzerinde, iki adet USB-A ve bir USB-C girişi bulunmakta. Batarya ile aynı anda 3 adet cihazın şarj edilebiliyor oluşu ise etkileyici. Yeni Xiaomi Mi Power Bank 3 modeli 18 Haziran itibariyle Çin’de yaklaşık olarak 169 Yuan (162 TL) fiyat ile satışa sunulacak.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

WeChat Pay Nedir? Artık Türkiye'de Kullanılabilecek

İlerleyen sanal dünya ile birlikte artık ödemelerimizde sanallaşma yolunda. Dünyanın en popüler sanal ödeme yöntemleri arasında yer alan "WeChat Pay" artık Türkiye'de kullanılabilecek. İlk olarak İstanbul Havalimanı'nda kullanılabilecek olan servisin detaylarını sizlerle paylaşıyoruz. Sanal ödeme sistemleri tüm dünyada gün geçtikçe yaygınlaşmaya başladı. Bu ödeme sistemleri sadece Avrupa'da değil aynı zamanda Asya ülkelerinde de oldukça yaygın bir şekilde kullanılıyor. Ancak ülkemizde bu ödeme sistemlerinin örneklerini görmek şuan için pek mümkün değil. 😕 Durum böyle olunca dünya çapında sıklıkla kullanılan sistemler için Türkiye çok güzel bir pazar haline geliyor. Bu pazarı WeChat ilk değerlendirmek isteyenlerden gibi görünüyor.

Windows 10'da Microsoft Defender "Kayıt Defteri" ile Kapatılmayacak

Windows 10 kullanıcıları, artık Microsoft Defender uygulamasını "Kayıf Defteri" üzerinden kapatamayacaklar. Ancak bu güvenlik yazılımını kullanmak istemeyen ve kapatmak isteyen kullanıcılar için yine de bir çözüm mevcut.  Windows Defender, 2012 yılında Microsoft tarafından geliştirilen ve Windows işletim sistemi kullanan bilgisayarları güvenlik açısından korumayı amaçlayan bir programdır. Windows Defender (diğer adıyla Microsoft Defender) bilgisayarlara ön yüklü olarak gelmektedir. Ayrıca kullanıcılar ekstra bir lisans ücreti ödemeden ücretsiz bir şekilde bu programdan faydalanabilmektedir. 

Akıllı Telefonları Nasıl Dezenfekte Etmeliyiz? Samsung Rehberi

Akıllı Telefonlar Nasıl Dezenfekte Edilir? Korona virüsten korunmak amacıyla birçok önlemin alındığı şu günlerde akıllı telefonların dezenfekte edilmesi de oldukça önem arz ediyor. Bu konudaki hassasiyeti fark eden Samsung, akıllı telefonların nasıl temizlenmesi gerektiğiyle ilgili basit ama etkili bir rehber hazırladı. Korona salgınının olduğu şu günlerde, virüse hayatımızın her alanında karşılaşabiliyoruz. İnsanlar bu anlamda artık birçok önlem alıyor ve bu önleleri yaşantılarının bir parçası haline getiriyor. Özellikle el ve kıyafet hijyeni konusunda neredeyse herkes büyük bir hassasiyet gösterir oldu. Ancak gözden kaçırdığımız bazı alanlar elbette oluyor. Bu alanlardan bir tanesi de çoğu zaman akıllı telefonlar oluyor.