Ana içeriğe atla

The Handmaid’S Tale 4. Sezon Ne Zaman Yayınlanacak?

Son zamanların en çok dikkat çeken yapımları arasında olan The Handmaid’s Tale’in heyecanla beklenen yeni sezonu ne zaman yayınlanacak? The Handmaid’s Tale dizisinin 4. Sezonu ile ilgili yapılmış olan açıklamaları ve bilgileri sizler için tek başlık altında topladık.

The Handmaid’s Tale aslında aynı isimli romandan derlenen ve ilk kez 2017 yılında seyirci ile buluşan bir dizi. The Handmaid’s Tale isimli kitap o kadar tutmuş olmasa da dizi olarak çekilmesi çok büyük bir ilgiyi de beraberinde getirdi. Durum böyle olunca dizinin yeni sezonu da hayranlar tarafından sabırsızlıkla beklenir oldu.

Dizinin ilk üç sezonu Hulu platformu üzerinden yayınlandı. Ülkemizde ise Blu TV üzerinden seyirciler ile buluşturuldu. The Handmaid’s Tale’in 4. Sezonu, yapımcılar tarafından kesinlikle yayınlanacak şekilde açıklandı. Ancak dizinin yeni sezonun ne zaman geleceğiyle ilgili meraklar dinmedi. Sizin için bu konuda birkaç açıklamayı vererek, heyecanınızı bir nebze olsun azaltmak istedik.

The Handmaid’s Tale Yeni Sezon Ne Zaman Yayınlanacak?

ABD üzerinden yayın yapan ve güncel olarak dizi piyasasını takip eden popüler bir dizi dergisine göre The Handmaid’s Tale dizisinin yeni sezonu, 2020 sonbahar aylarına kadar gelmeyecek. Daha öncesinde edinilen bir bilgiye göre, dizinin yapımcıları yeni sezon ile ilgili çekim çalışmalarına 2020 Mart ayında başlanılacağı ve sonbahar mevsimine kadar çekimlerin devam edeceği yönündeydi. Ancak dizinin çekimleri planlandığı gibi olmadı.

The Handmaid’s Tale Çekimleri COVID-19’dan Etkilendi

Geçtiğimiz senenin sonlarına doğru Çin’de ortaya çıkan COVID-19 virüsü, tüm dünyada birçok sektörü etkiledi. Bu sektörlerden bir tanesi de tabii ki dizi ve film sektörü oldu. COVID-19 virüsü sebebiyle birçok film ve dizi çekimleri durdu ve ileri tarihlere ertelendi. Çekimi duran dizilerden bir tanesi de The Handmaid’s Tale oldu.

Dizinin ana karakterlerinden birisini oynayan Elisabeth Moss isimli oyuncu, Instagram hesabı üzerinden 16 Mart tarihinde dizinin yeni sezon çekimlerinin durduğunu açıkladı. Bu konuda dizide ki oyuncu ve set ekibinin ailesi gibi olduğunu belirten ünlü oyuncu, aynı zamanda insan sağlığının çok önemli olduğuna dair de vurgular yaptı.

Pandemi nedeniyle planlanan çekimlerim yapılamaması yüzünden, yeni sezonun beklenilen tarihte yayınlanamayacağını üzülerek belirtiyoruz. Dünya genelinde salgın devam ettiğinden dolayı da yeni sezonun ne zaman yayınlanacağına dair herhangi bir bilgi bulunmuyor. Sadece yeni sezon ile ilgili bazı görseller ve açıklamalar ekip tarafından resmi sosyal medya hesaplarından yayınlanabiliyor. Dizinin yeni sezonu ile ilgili bu yayınlara erişebilmek için dizi oyuncuları ve yapımcılarının sosyal medya hesapları da takip edilebilir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

WeChat Pay Nedir? Artık Türkiye'de Kullanılabilecek

İlerleyen sanal dünya ile birlikte artık ödemelerimizde sanallaşma yolunda. Dünyanın en popüler sanal ödeme yöntemleri arasında yer alan "WeChat Pay" artık Türkiye'de kullanılabilecek. İlk olarak İstanbul Havalimanı'nda kullanılabilecek olan servisin detaylarını sizlerle paylaşıyoruz. Sanal ödeme sistemleri tüm dünyada gün geçtikçe yaygınlaşmaya başladı. Bu ödeme sistemleri sadece Avrupa'da değil aynı zamanda Asya ülkelerinde de oldukça yaygın bir şekilde kullanılıyor. Ancak ülkemizde bu ödeme sistemlerinin örneklerini görmek şuan için pek mümkün değil. 😕 Durum böyle olunca dünya çapında sıklıkla kullanılan sistemler için Türkiye çok güzel bir pazar haline geliyor. Bu pazarı WeChat ilk değerlendirmek isteyenlerden gibi görünüyor.

Windows 10'da Microsoft Defender "Kayıt Defteri" ile Kapatılmayacak

Windows 10 kullanıcıları, artık Microsoft Defender uygulamasını "Kayıf Defteri" üzerinden kapatamayacaklar. Ancak bu güvenlik yazılımını kullanmak istemeyen ve kapatmak isteyen kullanıcılar için yine de bir çözüm mevcut.  Windows Defender, 2012 yılında Microsoft tarafından geliştirilen ve Windows işletim sistemi kullanan bilgisayarları güvenlik açısından korumayı amaçlayan bir programdır. Windows Defender (diğer adıyla Microsoft Defender) bilgisayarlara ön yüklü olarak gelmektedir. Ayrıca kullanıcılar ekstra bir lisans ücreti ödemeden ücretsiz bir şekilde bu programdan faydalanabilmektedir. 

Akıllı Telefonları Nasıl Dezenfekte Etmeliyiz? Samsung Rehberi

Akıllı Telefonlar Nasıl Dezenfekte Edilir? Korona virüsten korunmak amacıyla birçok önlemin alındığı şu günlerde akıllı telefonların dezenfekte edilmesi de oldukça önem arz ediyor. Bu konudaki hassasiyeti fark eden Samsung, akıllı telefonların nasıl temizlenmesi gerektiğiyle ilgili basit ama etkili bir rehber hazırladı. Korona salgınının olduğu şu günlerde, virüse hayatımızın her alanında karşılaşabiliyoruz. İnsanlar bu anlamda artık birçok önlem alıyor ve bu önleleri yaşantılarının bir parçası haline getiriyor. Özellikle el ve kıyafet hijyeni konusunda neredeyse herkes büyük bir hassasiyet gösterir oldu. Ancak gözden kaçırdığımız bazı alanlar elbette oluyor. Bu alanlardan bir tanesi de çoğu zaman akıllı telefonlar oluyor.